Menu
(0)
Search Cart

FOREO ESPADA Magenta

145,- €

Varastossa


Tuotekuvaus

Gåva värd 199 kr vid köp av valfria Foreoprodukter för minst 699 kr


Ruotsalaisen kauneusbrändi FOREOn uutuustuote ESPADA on maailman modernein valohoitolaite akneiholle. Huipputehokkaalla valopulssi-teknologialla varustetulla laitteella kohdistat hoidon epäpuhtauksille äärimmäisellä tarkkuudella. Ei-invaasinen sininen valo yhdistettynä T-Sonic™-värähtelyyn tuhoaa aknebakteerin nopeasti tehden ihosta puhtaamman ja terveemmän. ESPADA on kompakti ammattitason fototerapinen hoitolaite kotikäyttöön. Sininen valo (LED), 415nm, tunkeutuu ihon alle syvemmälle tappaakseen aknea aiheuttavan bakteerin, kun taas T-Sonic™ -värähtely lisää hoidon tehoa ja sen pureutumista yhä ihon syvempiin kerroksiin. Lisäksi se stimuloi pintaverenkiertoa ja edistää ihon uusiutumista ja paranemisprosessia.   


Laitteen yläosa on valmistettu erityisestä bakteereita hylkivästä silikonista, joka estää aknea aiheuttavien bakteerien leviämisen – ollen kuitenkin sametinpehmeä herkimpääkin ihoa vasten. Laite on miellyttävä ja pehmeän tuntuinen pitää kädessä. Myös laitteen käsiosa on nopeasti kuivuva, ei-huokonen ja hylkii bakteerien kasvua. ESPADA LED-valohoitolaitteella on kahden vuoden tuotetakuu ja 10 vuoden laatutakuu.


Käyttö:  1. PUHDISTUS: Valmistele iho puhdistamalla iholta meikki. Hoito on tehokkain täysin puhtaalle, kuivalle iholle.

  2. KOHDISTUS: Paina kerran laitteen keskinäppäintä aktivoidaksesi laitteen ja kohdista hoito punaisen valon avulla halutulle alueelle.

  3. HOITO: Aseta laitteen hoitopää hellävaraisesti iholle hoidettavan aknenäpyn päälle ja pidä laitetta paikoillaan 30 sekunnin ajan. Merkkivärähdykset ilmoittavat hoitorutiinin päättymisestä.

  4. TOISTO: Toista 30 sekunnin hoito kullekin aknenäpylle / hoitoa tarvitseville ihoalueille. 

  • Tuotenumero: 7350092130288
  • Merkki: Foreo

ILMAINEN TOIMITUS*

Tilaa tuotteita yli 55 eurolla, niin saat ilmaisen toimituksen

NOPEA TOIMITUS

Suurin osa paketeista lähetetään 24 tunnin sisällä

VALTUUTETTU JÄLLEENMYYJÄ

Vain alkuperäisiä tuotteita suoraan toimittajalta

Asiakaspalautteet