Menu
(0)
Search Cart

Mette Picaut Skin Perfect Moisturiser 50 ml

5840 €

Loppu varastosta


Tuotekuvaus

Mette Picaut Skin Perfect Moisturiser on ikääntymisen merkkejä tehokkaasti ehkäisevä voide, joka vähentää ryppyjen ja juonteiden näkyvyyttä kahdessa kuukaudessa. Luonnollinen multipeptidi-koostumus auttaa lisäämään ihon kollageenituotantoa ja tekee ihosta nuoremman ja elinvoimaisemman näköisen. Sisältää tyrniä, runsaasti omega-rasvahappoja sisältävät öljyt ravitsevat ja suojaavat ihoasi. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle tuotteen miedon hajun ansiosta. 


- Stimuloi kollageenin uusiutumista
- Maksimiannoksen lipo-peptideistä (3%)
- Fuktighetsbindande


Käyttö: Levitä kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen iholle seerumin jälkeen.


Tyrniuute(Eko:) Kiinalaisessa lääketieteessä, tyrni on tuhansien vuoden aikana ollut kuuluisa sen parantavista ominaisuuksista ja sen taito hidastaa ihon ikääntymistä. Uute tulee sekä hedelmälihasta kuin tyrninsiemenestä. Suojaa tulehdusta vastaan, on hoitava ja Anti-Age.
Peptidejä: Sisältää luonnollisia aminohappoja jotka stimuloi kollageenin tuotantoa. Kollageenipuute on yksi syistä, miksi iho vanhenee. Samanlainen vaikutus kuten retinolia ja AHA, mutta ilman niitten haittavaikutuksia.
Aprikoosinsiemenöljy(Eko): Mieto öljy sisältäen runsaasti A-vitamiinia. Ravitsee ihoa ja antaa silkkisen pehmeän tunteen.


 


 

ILMAINEN TOIMITUS*

Tilaa tuotteita yli 55 eurolla, niin saat ilmaisen toimituksen

NOPEA TOIMITUS

Suurin osa paketeista lähetetään 24 tunnin sisällä

VALTUUTETTU JÄLLEENMYYJÄ

Vain alkuperäisiä tuotteita suoraan toimittajalta

Asiakaspalautteet