Menu
(0)
Search Cart

 

Tervetuloa Grandparfym.fi-sivustoon - oikeaan parfymeriaan!

Meiltä löydät kaikki tuoksut, ihon- ja hiustenhoitotuotteet ja meikit. Grandparfym.fi on valtuutettu jälleenmyyjä, joten voit luottaa siihen, että tuotteemme ovat aitoja ja huippulaatuisia sekä Suomen markkinoille hyväksyttyjä. Hankimme kaikki tuotteemme suoraan alkuperäisiltä valmistajilta tai valtuutetuilta jakelijoilta, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tuotemerkkien täyden valikoiman ja uutuudet.

Verkkokaupallamme on Ruotsissa Trygg E-handel -sertifikaatti, joka tarkoittaa sitä, että meillä on turvalliset käytännöt henkilötietojen käsittelyyn, käytämme turvallisia maksutapoja ja olemme taloudellisesti vakaa ja luottokelpoinen toimija.

Grandparfym.fi-sivustossa sertifioidut kosmetologit, meikkitaiteilijat, tuoksuasiantuntijat ja ihonhoidon spesialistit auttavat sinua löytämään juuri itsellesi ja omiin tarpeisiisi sopivat tuotteet.

Grand Parfymerillä on neljä fyysistä myymälää Tukholmassa ja Göteborgissa sekä verkkokauppasivustot Grandparfym.se ja Grandparfym.fi. Työskentelemme joka päivä sen eteen, että käynnistäsi tulee ihana elämys!

Henkilökohtaista asiakaspalvelu jo vuodesta 1987

Vuonna 1913 avasi kunnianarvoisa Grand Bazar -tavaratalo ovensa Göteborgin Kungsgatanilla. Laaja valikoima, henkilökohtainen asiakaspalvelu ja ystävällinen vastaanotto käynnistivät shoppailun uuden aikakauden Ruotsissa. Samaan osoitteeseen Grand Parfym avasi ensimmäisen myymälänsä vuonna 1987 Kerstin ”Kickan” Rymon johdolla. Hänen visionaan oli tarjota parhaita tuoksuja, ihonhoitotuotteita ja meikkejä sekä henkilökohtaista palvelu osaavien ja innostuneiden työntekijöiden toimesta.

Grand Bazar Kerstin "kickan" Rymo

Grand Parfymeri aloitti toimintansa perheyrityksenä. Monien vuosien ajan se oli Pohjoismaiden suurin yksityinen parfyymimyymälä. Grand Parfymeri on vuosien mittaan ollut ehdolla useita kertoja muun muassa vuoden tuoksuosastoksi, vuoden myymäläksi, vuoden verkkokaupaksi ja parhaiten asiakaspalveluunsa panostaneeksi liikkeeksi. Vuodesta 2015 lähtien Grand Parfymerin omistaa norjalainen Cosmetic Group AS-konserni.